Γίνετε μέλος της ADHD Cyprus

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής μέλους ηλεκτρονικάΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :

ΠΛΗΡΩΜΗ:
Πρόγραμμα Membership Plus : € 50Πρόγραμμα Professional Plus : € 75
(Το Πρόγραμμα Professional Plus συμπεριλαμβάνει εγγραφή στον κατάλογο των επαγγελματιών στη σελίδα μας)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ :


*Για ειδικούς: Αν θέλετε να είστε εγεγραμμένος/-η στον εππαγελματικό μας κατάλογο στην ιστοσελίδα ΔΕΠ-Υ Κύπρου παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Πόσα παιδιά με ΔΕΠ-Υ φροντίζετε;
Έχετε και άλλα παιδιά; Αν ναι, πόσα;Αυτό το μέρος πρέπει να συμπληρωθεί για να είστε καταγεγραμμένοι στον επαγγελματικό κατάλογο. Παρακαλούμε πολύ συμπληρώστε όπως θέλετε να εμφανίζονται τα στοιχεία σας.

Διαβεβαιώνεται ότι η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων (personal data) θα γίνεται αποκλειστικά μόνο για τους σκοπούς λειτουργίας του Οργανισμού σύμφωνα με τις πρόνοιες του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679.

Τι περιλαμβάνει η εγγραφή σας ως μέλος

Ενταχθείτε ως μέλος της  ADD-ADHD της Κύπρου για να μας υποστηρίξετε, για να λάβετε ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες, για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω μηνυμάτων τύπου email και SMS για επερχόμενες εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις αυτές ενδέχεται να περιλαμβάνουν σεμινάρια, συνέδρια καθώς και συναντήσεις υποστήριξης. Παράλληλα κερδίζετε εκπτώσεις σε συμμετοχή σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε καθώς και σε υπηρεσίες βιβλιοθήκης.

Κατεβάστε από εδώ την φόρμα αίτησης μέλους για να την συμπληρώσετε ηλεκτρονικά.

Μυρμιδώνων 6, 3117 Αγία Φύλα, Λεμεσός

Τηλέφωνο: +357(22)446592
Κινητό: +357(99)416496
info@add-adhd.org.cy

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ